Kontaktní kampaň a setkání s Ivanem Bartošem a Martinem Jiránekem v Trutnově

Ve čtvrtek 12.8. jsme doslova obsadili Trutnov společně s předsedou České pirátské strany 🏴. Ivanem Bartošem a Trutnovským poslancem Martinem Jiránekem, oba věnovali celý den našem městu.

Mále ohlédnutí pro vás 👇: 💰 Dopolední program jsme věnovali místní významným firmám s dlouholetou tradicí. Všechny firmy spojuje rodinná tradice, vlastní výroba, významný postoj k inovacím a úspěch jak na tuzemském tak zahraničním trhu. Děkujeme za umožnění návštěvy, věcné debaty i dotazy firmám KASPER KOVO s.r.o., GRUND a.s. a FARMERS spol. s r.o.

🤱 Za velmi významnou považujeme návštěvu Most k životu - azylový dům pro ženy a matky nebo otce s dětmi kde jsme se osobně potkali s ředitelkou Monikou Hillebrandovou. Hlavním tématem byla zejména problematika sociálních bytů a tíživé podmínky matek (otců) s dětmi v nouzi. Plynule jsme navázali na náš program, který nabízí a hledá řešení: http://www.piratiastarostove.cz/…/dostupnejsi-bydleni…

👏 Během odpoledne jste se s námi potkávali na pěší zóně v Trutnově. Nanuky chutnaly malým i velkým a noviny nám mizeli pod rukama. Děkujeme za skvělou atmosféru, za podporu ale i za to, že se ptáte 👍.

🎤 Kolem šesté hodiny večer začala otevřená debata v Národním domě.
Během pár minut se rozjela dva a půl hodinová diskuse. Děkujeme za velkou účast a hlavně projevený zájem a vaši neskutečnou podporu v kampani, která se rozjíždí. Záznam z debaty chystáme a brzy zveřejníme zde i na našem facebooku.

Velké díky patří hlavně Ivan Bartoš a Martin Jiránek, že si našli čas pro nový termín na setkání v Trutnově. A hlavně vám všem, kteří jste byli včera s námi 🖤.

CHCI VĚDĚT VÍCE